13. september 2004 kell 13:57

Majandusministeerium müüb 35 miljoni kroonise kinnistu Viru tänaval

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium müüb enampakkumisel kinnistu Tallinnas Viru tn 9, mille eest küsib 34,6 miljoni kroonist alghinda.

Kinnistule ehitatud hoones asuvad korterid. Kinnistu pindala on 1080 m² ja sihtotstarve elamu-, äri- ja sotsiaalmaa.

Kinnistu on koormatud 1994. aastal sõlmitud rendilepinguga Jeansline Kaupluste ASi kasuks, kus ettevõte maksab kauplusena kasutusel oleva 89,9 m² pinna eest 13 485 krooni kuus. Leping kehtib selle aasta 1. oktoobrini kui kinnistu ostja seda ei pikenda.

Osad Viru 9 ruumid on tasuta Tallinna linnamuuseumi kasutada. Kirjalikku ega suulist kokkulepet selle kohta pole, märgib ministeerium enampakkumise kuulutuses. Tallinna linnamuuseum keeldub samas ruumidest välja kolimast ning asi jääb uue majaomaniku lahendada.

Maja ostuhuvilised on kohustatud kinnistu tehnilise seisukorra põhjalikult üle vaatama. Enampakkumisel osalemisega kinnitavad nad, et on hoone seisukorraga tutvunud. Pakkumised tuleb esitada 18. oktoobri keskpäevaks ja ümbrikud avatakse samal päeval kell 12.15.

Hetkel kuum