GeoPost võttis üle Baltic Logistic Systemsi

15. september 2004, 13:36

Septembris võttis GeoPost lõplikult üle Baltic Logistic Systemsi, mis Eestis tegutseb kaubamärkide Bizpak ja DPD all, teatas postiettevõte.

?Positiivsed majanduslikud väljavaated Eestis annavad põhjust loota, et ootused BLS Eesti kasvu osas ka täituvad,? kommenteeris Cecilia Sevillano, GeoPost?i turunduse-ja äriarengu piirkonnajuht.

BLS Eesti esimese poolaasta netokäive oli 15 miljonit krooni, mis on võrreldes varasema aasta sama perioodiga 23% võrra suurem. Päevas saadetavate pakkide keskmine arv on tõusnud kahe tuhandeni.

Nüüd annavad BLS Eesti, BLS Läti, BLS Leedu, Poola kullerfirma Masterlink Ekspress ning viimase tütarfirma Air Cargo Poland oma tegevusest aru GeoPosti nõukogule. Seni juhtis Baltic Logistic Systems International tütarettevõtteid Rootsi Post.

Kui BLS Eesti, Läti ja Leedu ettevõtted osteti praegu, siis Poola firmadest kuulus GeoPostile juba varem 50%. Laienemise käigus ostis GeoPost ka 50% Venemaa postiettevõtetest Armadillo Business Parcel ja ZAO Armadillo.

Uues struktuuris moodustatakse GeoPost Nordics alla kolm tööpiirkonda: Venemaa ja SRÜ, Kesk-Ida-Euroopa ja Balti riigid. Tööpiirkondi hakkab juhtima Claes Österberg, kes juhtis samu piirkondi Rootsi Postis aastatel 2000 - 2003.

GeoPost on Prantsusmaa riikliku ettevõtte French La Post tütarettevõte. GeoPost tegutseb rohkem kui 30 riigis kaubamärkide all DPD, Chronopost, Parceline, Masterlink ja Bizpak. GeoPost?iga ühinenud ettevõtete kogukäive ületas 2003. aastal 35 miljoni euro piiri. Firmades töötab üle tuhande inimese.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing