Tallink on täna müünud üle 2500 pileti Soome

15. september 2004, 17:18

Tallink Grupi tänast Soome suuna 15kroonist piletit oli kella kolmeks müüdud 2500 tükki.

Tallink Grupi turundusjuhi Tiina Manderi sõnul on järjekorrad kassade juures endiselt suured. Ta kinnitas, et pileti saavad osta kõik, kes enne kassa ametliku müügiaja lõppu sappa võtavad. ?See tähendab, et näiteks Tallinki hotelli kassas teenindatakse ära ka need soovijad, kes on järjekorras hiljemalt kell 20.00,? selgitas Mander.

15krooniseid ühe suuna pileteid, millele lisandub 45kroonine sadamamaks, müüakse ainult 15. septembril Tallinki kassades Tallinna Kaubamajas, Tallinki Hotellis ja Lasnamäe Centrumis. Lasnamäe kassa on avatud kella 19ni, Tallinki Hotelli kassa kuni 20ni ja Tallinna Kaubamaja kassa kuni 21ni.Terminali kassad müüvad sooduspileteid vaid tänastele reisidele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing