Interneti püsiühendus nüüd ka väljaspool Eesti Telefoni

ÄP 16. september 2004, 00:00

Tele2 kaubamärki kasutav Levicom Broadband hakkas eile pakkuma Tallinna kesklinna piirkonnas interneti püsiühendust oma kaabelvõrgu kaudu, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi. ?See on esimene alternatiivne võrk, mille kaudu pakutakse püsiühenduse teenust väljaspool Eesti Telefoni võrke. See on sõltumatu Eesti Telefonist ja nende põhjendamatutest hindadest,? sõnas Levicom Broadbandi strateegia planeerimise direktor Peep Põldsamm. ?Tegemist on konkurentsi tervendava sammuga.?

Hetkeseis: Peep Põldsamm kavandab juba uut konkurentsi tervendamist 4. mobiilioperaatori turuletoomisega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:44
    Otsi:

    Ava täpsem otsing