Pärnu PM: Tervise Paradiis kogus poole aastaga üle 150 000 külastaja

16. september 2004, 08:13

Tänavu 29. veebruaril uksed avanud Tervise Paradiisi külastas esimese kuue kuuga 150 127 inimest, mis teeb keskmiselt 834 inimest päevas.

Tervise Paradiisi turundusdirektor Tiina Kiibus ütles, et neil on siiani läinud paremini, kui nad oodata julgesid. Isegi neil päevadel, mil Pärnus valitses kuum rannailm, ei vähenenud veekeskuse külastajate arv, ehkki ennustati vastupidist, kirjutab Pärnu Postimees.

Kiibus selgitas, et väljaöeldud arv võtab kokku nii veepargi, hotelli kui muude pakutavate teenuste kasutajad.

Kui rääkida ainult veepargi külastajatest, siis seal käis keskmiselt 744 inimest päevas, maksimumpäevadel aga nautis veelõbusid üle 1600 inimese. Populaarsemad atraktsioonid olid mägijõgi ja liugtorud.

Hotelli täitumus esimesel kuuel kuul oli üle 80 protsendi, hotellitubades veetsid külastajad 36 285 ööd.

Hotelli külastas kliente 25 riigist. Kõige enam külastajaid oli traditsiooniliselt Soomest, järgnesid Rootsi ja Norra, Saksamaa ja Venemaa. Kaugeimad kliendid saabusid Tervise Paradiisi Austraaliast, Jaapanist ja Aafrika riikidest.

?Järjest enam naudivad meie teenuseid kohalikud elanikud, tõustes soomlaste järel teisele kohale,? sõnas Kiibus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing