Liis Kängsepp • 17. september 2004 kell 11:26

Säästumarket tuleb Kärdlasse kõige varem kevadel

ASi Kesko Food Eesti haldusdirektor Heiki Ritsi sõnul võidakse Säästumarket Kärdlas avada nelja kuni viie kuu pärast.

Säästumarketite haldusdirektor Heiki Rits tunnistas, ettevõttel on huvi rajada Kärdlasse kauplus, kirjutab Hiiu Leht.

Heiki Rits kinnitas Hiiu Lehele: ?Oleme tutvunud Hiiumaa kaubandusega ja soovime Säästumarketi avamist Kärdlas.? Praegu on Säästumarketi kauplusi üle Eesti 45, esimene neist avati 2.märtsil 1999. Tänavu avatakse veel kaks selle keti kauplust: Tabasalus ja Tartus.

?Kärdla Säästumarket ei hakka erinema teistest Säästumarketitest ei valiku, hinna ega kontseptsiooni poolest. Samas pakume kindlasti kohalikele elanikele tooteid, mida teised kauplused Kärdlas täna ei paku,? ütles haldusdirektor. Tema sõnul on Säästumarketi kaubasortiment küll piiratud (kuni tuhat nimetust), kuid igapäevaselt vajalikud toidu- ja esmatarbekaubad on kogu aeg müügil.

Küsimusele, kas Säästumarket toob Hiiumaale ka töökohti juurde, vastas Rits: ?Pakume tööd kaheteistkümnele inimesele ja loomulikult eeldame, et leiame need kohalike elanike seast.

Hetkel kuum