Onninen avab Jõhvis hulgimüügilao

20. september 2004, 12:03

Soome tehnokommunikatsiooni kaupade hulgimüügiga tegelev kontsern Onninen avab täna Jõhvis hulgimüügilao, teatas ettevõte.

Jõhvi hulgimüügilaos on ligi 1000 ruutmeetrit sise- ja 1500 ruutmeetrit välislaopinda. Laosortiment hõlmab üle 4000 tooteartikli kütte-, vee-, kanalisatsiooni-, ventilatsiooni- ja elektritööde tarbeks. Võrreldes juba tegutsevate Tartu ja Mustamäe Onninen Express hulgimüügiladudega, on Jõhvis suhteliselt suurem tööstuse valdkonna toodete osakaal. Lisaks kohapeal pakutavale saab Tallinna ja Soome kesklaost ning tehasetarnetena tellida enam kui 200 000 erinevat toodet. Tarned Ida-Virumaale leiavad aset kolmel päeval nädalas, kliendid saavad tellida kaupade transpordi otse ehitusplatsile.

Uue müügipunkti käivitamine loob viis uut töökohta. Kõik klienditeenindajad on läbinud kahenädalase koolitustsükli Tallinnas ja Tartus ning edaspidine koolitamine jätkub kooskõlas kontserni Onninen koolituspoliitikaga. Arvestades piirkondlikku eripära, teenindatakse kliente nii eesti kui vene keeles, samuti on Jõhvi Onninen Express varustatud venekeelsete versioonidega infomaterjalidest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing