20. september 2004 kell 13:18

Reisiettevõtjad peavad oma tegevuse registreerima majandustegevuse registris

Reisibürood ja -korraldajad peavad oktoobri keskpaigaks registreerima end majandustegevuse registris.

Riiklikus erinõuetega tegevusaladel tegutsevate ettevõtjate registris (RETTER) registreeritud reisibürood ja reisikorraldajad peavad 15. oktoobriks viima oma andmed vastavusse turismiseaduse nõuetega, esitades majandustegevuse registrile (MTR) vormikohase taotluse.

Käesoleva aasta kevadel jõustunud turismiseaduse muudatuse kohaselt peavad reisikorraldajad ja -bürood registreerimima end MTR-s reisiettevõtjatena.

Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium soovitab kõigil pakettreise müüvatel reisibüroodel ja reisikorraldajatel veenduda oma tagatise nõuetekohasuses, sest turismiseaduses muutusid ka tagatise nõuded.

Hetkel kuum