Jaan Mölder jäi ringkonnakohtus õigeks

21. september 2004, 15:06

Tallinna ringkonnakohus mõistis täna maksukuriteos süüdistatud Paldiski linnavolikogu esimehe Jaan Mölderi õigeks.

Ringkonnakohus ei leidnud Mölderi tegevuses kuriteo koosseisu. Kapos läbiviidud uurimise põhjal esitatud süüdistuse kohaselt oli Mölder aastatel 1996-1999 jätnud toonase Paldiski linnapeana riigile põhjuseta maksmata ligi 1,3 miljonit krooni, mida kasutati linna jooksvate kulude katteks.

Kui Harju maakohus leidis tänavu aprillis, et Mölder on on süüdi maksude tahtlikult tähtajaks tasumata jätmises ning karistas teda 9540-kroonise trahviga, siis Tallinna ringkonnakohus ei leidnud Mölderi aastatetaguses tegevuses kuriteokoosseisu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing