Savisaar kuulutas välja ettevõtlusauhinnad

24. september 2004, 11:33

Tallinna linnapea Edgar Savisaar kuulutas eile õhtul, Tallinna esimesel ettevõtluspäeval välja ettevõtlusauhindade võitjad, teatas Raepress.

Võitjad valiti selle järgi, kes on tänavu mõjutanud kõige enam pealinna arengut.

Tallinna arendusprojekti tiitli võitis Viru Keskus, tiitlile kandideerisid lisaks Ülemiste Keskus, City Plaza ja Hotell Tallink. Ettevõtete hindamisel arvestati investeeringute mahtu, loodud töökohtade arvu ja objekti mõju linnakeskkonnale.

Tallinna suurima uute töökohtade looja auhinna võitis Tallink Grupp AS, nominentideks olid lisaks Elcoteq Tallinn AS ja Falck Eesti AS. Ettevõtete hindamiskriteeriumiks seati töötajate arvu kasv tänavu 1. jaanuarist kuni 1. septembrini.

Tallinna edukaima startija tiitli võitis Ruut Ehitus OÜ, kes seljatas konkursil Rain Stuudio OÜ ja Live Agency OÜ. Edukalt alustanud ettevõtteid hinnati esimese poolaasta käibe, kasumi, töötajate arvu ja töötasufondi järgi. Kaaluti ka loodud toote või teenuse edukust ja arengupotentsiaali.

Tallinna edukaima inkubaatoriettevõtte tiitli võitis Baltinfo, seljatades Estwebi ja Hinnaweb/Enterprime. Ettevõtteid hinnati eelmise aasta ja 2004. aasta esimese poolaasta tulemuste põhjal, võttes arvesse käivet, töötajate arvu, firma arengut. Hinnati ka loodud tooteid/teenuseid.

Tallinn ettevõtlusameti juhataja Kairi Teniste sõnul kavatseb Tallinn hakata igal aastal tunnustama linna parimaid ja edukamaid ettevõtteid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing