Lacto loodab saada Eesti suurimaks piimatööstuseks

ÄP 27. september 2004, 00:00

Praegu Eesti piimatoodete turust enda hinnangul kümnendikku omav Rapla piimatööstus Lacto loodab pärast uue tehase avamist saada enda kätte kolmandiku piimaturust. Konkurendid peavad Lacto turuhaaramisideed utoopiliseks, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

?Piimatoodete osas on juba kõva konkurents ja nüüd on väga oluline konkreetne kaubamärk,? ütles Tallinna piimatööstuse turundusjuht Alvar Pel?t. ?Peale tugeva kaubamärgi on tööstusele oluline omada võimalikult laia sortimenti.?

Lacto ekspordib 70% oma toodangust. Sellest ligi pool müüakse Prantsusmaal. Viimastel aastatel piimatootjatele kehva maksmisega silma paistnud Lacto maksis 1. augustiks ära kõik vanad võlad. Haidary kinnitusel pole ettevõttel praegu võlga piimatootjate ees.

Hetkeseis: Ambitsioonikate plaanidega Lacto on pankrotis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing