Uus ülesanne

ÄP 27. september 2004, 00:00

Firmajuhini kostuvad kuuldused, et kaks tema keskastmejuhti tunnevad teineteise vastu huvi ka töövälisel ajal. Kuid töövälised suhted hakkavad kaastöötajatele silma ka tööajal. Peagi selgub, et töötajad on asunud koos elama ja toovad oma isikliku elu kaasa ka firmasse, nii heas kui halvas.

Mõlema töötaja näol on tegemist oma ala tõeliste professionaalidega. Kuna kõnealune ettevõte tegutseb väga kitsas turuni?is, on vastava profiiliga töötajaid tööturult pea võimatu leida. Samuti on eespool mainitud isikud alustanud koos firmaga ja oma kompetentsid omandanud ettevõtte kulul ja eestkostel välismaal. Mõlemal kõnealusel on küll oma vastutusala, kuid mõlemad puutuvad otseselt kokku firma kõikide baasfunktsioonidega.

Signaalid töötulemuste langemise osas mõlema töötaja puhul hakkavad laekuma ka teistelt juhtidelt ning ka koostööpartneritelt. Senised suhted juhtkonnas on olnud lähedased ja juhataja on püüdnud antud teemal mõlema osapoolega delikaatselt vestelda, kahjuks ei ole olukord sellest paremuse poole muutunud. Kõnealuseid töötajaid ei ole võimalik paigutada erinevatesse osakondadesse, sest juhtkond töötab ühise meeskonnana avatud kontoris.

Firmajuht on küsimuse ees ? kas ja kellest loobuda ja kuidas seda teha? Kui üldse loobuda, sest ehk on olemas parem lahendus?

Ülesandele ootame vastuseid kuni 8. oktoobrini e-posti aadressil heli.lehtsaar@aripaev.ee

Parima lahenduse pakkuja saab auhinnaks Äripäeva kirjastatud raamatu oma vabal valikul.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing