Pühajärve Puhkekodu pälvis innovatiivseima turismiettevõtte tiitli

27. september 2004, 12:35

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) ja Kanada saatkond tunnistasid Pühajärve Puhkekodu Eesti innovaatilisema tootearendajaks ja turundajaks.

Auhinnaks on õppereis Kanadasse Whistleri turismipiirkonda, teatas EAS. Õppereisi väljapanija, Kanada saatkonna esindaja Marina Asari sõnul osales Kanada saatkond toetusprojektis seetõttu, et nii Kanada kui Eesti majanduse võtmesõnaks on turism.

Pühajärve Puhkekodu kasuks otsustati seetõttu, et seal on tehtud olulisi ja silmapaistvaid uuendusi turunduses, tootearenduses ning klienditeeninduses. Pühajärve on toonud välja uued vaba aja ja tervisespordi paketid, loonud 24 uut taastusravi toodet. Ettevõte on tutvustanud oma tootied-teenuseid aktiivselt ka välisriikides, aidates seeläbi kaasa kogu Lõuna-Eesti regiooni tuntuse kasvule.

Pühajärve Puhkekodu valiti välja 29 ettevõtte seast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing