Harjumaa Ühistranspordikeskus tahab tõsta transporditeenuse kvaliteeti

Liis Kängsepp 28. september 2004, 09:20

Täna asutatakse MTÜ Harjumaa Ühistranspordikeskus, mille eesmärgiks on ühistranspordi terviklik korraldamine Harju maakonnas.

MTÜ Harjumaa Ühistranspordikeskus (ÜTK) tahab tõsta ühistransporditeenuste kvaliteeti ja tagada maakonna elanikele soodsamad veoteenused. ÜTK töö tulemusel tekib optimaalne liinivõrk, kooskõlastatud sõiduplaanid ning ühtne piletisüsteem.

?Maakonna elanikele tähendab see liinide ristkasutamise ja sama piletiga kogu liinivõrgus sõitmise võimalust. Riigile ja kohalikele omavalitsustele aga säästlikumat ressursikasutust. Siiani on maakondlik liinivõrk tasakaalustamata ja piletisüsteemid ühendamata,? kommenteeris Harju maavanem Orm Valtson.

ÜTK asutajateks on kõik 25 Harju maakonna kohalikku omavalitsust ja riigi esindaja.

Asutamiskoosolekul allkirjastatakse mittetulundusühingu Harjumaa Ühistranspordikeskus põhikiri ning määratakse juhatuse liikmed. Asutamiskoosolekul võtavad sõna Harju maavanem Orm Valtson, Tallinna linnapea Edgar Savisaar ja Harjumaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Andre Sepp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing