Eesti Logistikaühing valis uue juhatuse

Rivo Sarapik 29. september 2004, 00:00

ELÜ juhatusse kuuluvad Illimar Paul (Sensei), Mait Marran (Balti Logistika), Tõnis Hintsov (Schenker), Endrik Randoja (Eesti Konverentsikeskus) ja Indrek Oolup (Eesti Post). Juhatuse asendusliikmeks valiti Eva Reintak (Logistics Consulting Group).

Vastavalt põhikirjale valib juhatus igal aastal juhatuse esimehe ja aseesimehe. Valituks osutusid vastavalt Illimar Paul ja Mait Marran. Uus juhatus on suve jooksul kogunenud kahele koosolekule, mille käigus pandi paika järgneva perioodi peamised tegevussuunad ning määrati vastutavad isikud.

Põhilisteks ELÜ tegevusvormideks jäävad tulevikus ettevõttekülastused. Edasi arendatakse kodulehte kui olulist ressursikeskust ning jätkatakse logistika kutsetunnistuste väljaandmise süsteemi arendamist. ELÜ osaleb logistika aastakonverentsi ja tudengite kevadseminari ettevalmistamisel. Arendatakse koostööd sihtasutuste ja mittetulundusühingute liiduga ning osaletakse võimaluste piires majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ettevõtjaid ühendavate organisatsioonide kaasamisprogrammis. Jätkatakse Eesti logistikastrateegia väljatöötamise ning Eesti transiidikoridori rahvusvahelise konkurentsivõime tugevdamise toetamist.

Lisaks aitab ELÜ korraldada logistika aastakonverentsi, mille üheks võtmeks on tänavu maailma tarneahelate juhtimise katusorganisatsiooni Supply Chain Council (SCC) välja töötatud ja praktikas kasutust leidnud SCORi mudel. Lisaks jagavad konverentsil kogemusi viis eestlasest tippjuhti, kes töötavad tuntud ettevõtetes väljaspool Eestit.

Loe lisaks: www.logi.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing