Maanteevedude infoallikas

ÄP 29. september 2004, 00:00

Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni (ERAA) koduleht www.eraa.ee on Eestis suurim ja mahukaim maanteetranspordi alase info hankimiseks.

Lisaks regulaarselt ja suhteliselt operatiivselt uuenevatele uudistele saab lehelt ülevaate ERAA infolehtedest, maanteevedusid puudutavast seadusandlusest, maanteeveoks vajalikest lubadest ja nende omanikest jms. Samuti on leheküljel olemas otsinguga varustatud veotingimuste andmebaas riikide kaup, rahvusvahelise veondusturu 2003 vedajate poolt esitatud ankeedi vastused. Viimase abil saab hõlpsalt välja sorteerida vajaliku ja sobiva teenusepakkuja.q

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:45

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing