Eesti Televisioon ja Eesti Raadio loovad ühise USA korrespondentpunkti

29. september 2004, 13:27

Eesti Televisioon ja Eesti Raadio loovad 2005. aasta jaanuarist ühise Ameerika Ühendriikide korrespondentpunkti.

Korrespondent Neeme Raud hakkab New Yorgist ja mujalt USAst uudiseid vahendama nii raadiole kui televisioonile. Aastas 1,6 miljonit krooni maksva korrespondentpunkti loomine on Aktuaalse Kaamera peaprodutsendi, Andres Kuuse sõnul esimene reaalne samm Eesti Raadio ja Eesti Televisiooni ühendamise suunal. ?Perspektiivis on Eesti Raadiol ja ETV ühine sise-, ja väliskorrespondentide võrk. Ideaalis peaks ühinenud organisatsioonil olema kolm väliskorrespondentpunkti ? lisaks Brüsselile ja New Yorgile ka Moskvas.

Neeme Raud on alates 1992 aastast töötanud Ameerika Hääle juures ning teinud pidevalt kaastööd ETV-le. Raud on teinud kaastööd ajalehele Postimees ja ajakirjadele Saldo, Ärielu ja Director. Lisaks sellele on Neeme Raud New York Foreign Press Association (FPA) liige.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing