Riigiprokuratuur ei alustanud kihvleoportaali BET24 suhtes kriminaalmenetlust

29. september 2004, 10:58

Riigiprokurör Heili Sepp ei alustanud internetiportaal Bet24.com suhtes kriminaalmenetlust .

Septembri keskel esitas Rahandusministeerium Põhja Politseiprefektuurile teate, et internetiportaalil Bet24.com puudub tegevusluba hasartmängude korraldamiseks. Nimetatud internetiportaal on kihlveokeskkond, mis on registreeritud Maltal ja omab tegevusluba nii Maltal kui Inglismaal.

Riigiprokurör leidis, et puuduvad andmed nagu toimuks hasartmängu korraldamine Eesti Vabariigi territooriumil.

?Kuigi Bet24.com tegutseb teiste keelte hulgas ka eesti keeles, on ta samavõrra kättesaadav kui arvukad inglisekeelsed väljaspoolt Eestit opereeritavad hasartmänguportaalid ja online?kasiinod, mille puhul ei ole tekkinud põhjendatult küsimust, et neil peaks olema Eestis tegevusluba,? ütles Heili Sepp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing