Septembri keskel esitles Adidas uut Stella McCartney loodud spordirõivaste kollektsiooni

29. september 2004, 11:32

adidas ja Stella McCartney esitlesid septembri keskel uut adidase spordirõivaste kollektsiooni ja teatasid samas pikaajalise koostöölepingu sõlmimisest.

Esmakordselt on naiste funktsionaalse spordirõivaste sarja loonud tippmoedisainer. Esimene kollektsioon jõuab poodidesse USA-s, Jaapanis ja Euroopas alates järgmise aasta esimesest poolest.

adidas by Stella McCartney pakub tooteid mh jooksmiseks, aeroobikaks ja ujumiseks. Tegemist on tõeliselt innovatiivse sündmusega naiste spordirõivaste turul. 'See kollektsioon pakub naistele just seda, mida nad soovivad - tooteid, mis on äärmiselt funktsionaalsed ja näevad suurepärased välja,' ütles adidase spordirõivaste divisjoni juht Bill Sweeney. 'Ühendasime Stella unikaalse disaini ja tema nägemuse naiste sisemaailmast adidase kogemustega sportlastele varustuse valmistamisel.'

Stella McCartney lisas: 'Naine võtab tõsiselt mõlemat, nii sportimist kui oma stiili. Miks peaksime ohverdama ühe teise nimel? Koostöö adidasega pakub mulle elu võimalust anda naissportlastele valik.'

Veendumaks, et tooted sobivad nii sooritusvõime kui stiili seisukohast, töötas Stella McCartney koos paljude tippsportlastega. Koostöö adidasega saab olema pikaajaline, plaanis on katta tulevikus veelgi rohkem

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing