ZONE.EE suurendas ligi kaks korda veebimajutusteenuste mahtu

29. september 2004, 12:05

Veebimajutusteenuste pakkuja Zone Media OÜ suurendas täna ligi kaks korda oma tasuliste majutusteenuste mahte, teenuste hinnad jäid endisele tasemele.

Hetkel enam kui viit tuhandet ettevõtet ja organisatsiooni teenindav Zone Media OÜ tõstis pea kaks korda eelistatumate veebimajutusteenuste ehk virtuaalserverite kõvakettamahte, spetsiaalselt e-äri tarbeks suunatud veebimajutusteenuste kõvakettamahud tõusid aga ligi kolm korda. Igakuised andmeedastusmahud tõusid populaarsematel teenuspakettidel samuti pea kaks korda. Lisaks kasvasid ka individuaalsetele elektronpostikontodele eraldatud maksimaalsed säilitusmahud.

Zone Media OÜ tegevjuht Martti Variku sõnul tingisid teenuspakettide laiendamise lõppenud majandusaasta oodatust paremad tulemused, mis võimaldasid lisainvesteeringuid teenuste arendamisse. ?Täna kasutusel olev teenusplatvorm on tänu arendustegevusele võimalusterohkem kui kunagi varem,? kinnitas Varik. Ta lisas, et Zone Media OÜ jätkab oma teenuste arendamist ning täiustamist edaspidigi, kindlustades sellega ettevõttele jätkuva liidripositsiooni virtuaalserveriteenuse turul.

Zone Media OÜ alustas oma tegevust 1999. aasta detsembris, mil ettevõtte teenustega liitusid esimesed ärikliendid. Lisaks viiele tuhandele ärikliendile, keda hetkel teenindab üle 50 serveri, osutab Zone Media OÜ enam kui sajale tuhandele kasutajale ka tasuta kodulehe majutusteenust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing