EE: toimub Vene raha invasioon Eestisse

30. september 2004, 13:48

Tänavu esimesel poolaastal toimus Vene raha võimas invasioon Eestisse, mis laieneb veelgi, kirjutab tänane Eesti Ekspress.

Eesti Panga statistika järgi kasvasid idanaabrite otseinvesteeringud möödunud aasta jooksul vaid kuue miljoni krooni võrra, kuid selle aasta esimeses pooles 386 miljoni krooni võrra ehk üle kolme korra rohkem kui viimasel kuuel aastal kokku.

'Arvestades Venemaa lähedust ning turu suurust, võib väita, et Venemaa investeeringud on kaugel nende potentsiaalsest tasemest,' kommenteeris majandusminister Andrus Ansip. Seetõttu on tema sõnul oodata investeeringute märkimisväärset kasvu.

Venemaa investeeringud Eesti majandusse ulatuvad kokku 1,3 miljardi kroonini, mis annab siia enim investeerinud riikide pingereas kümnenda koha.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing