EPL: geenivaramu rahastaja loobus toetamisest

30. september 2004, 08:00

Geenivaramu töö on sisuliselt peatunud, sest varamu rahastaja teatas eile, et lõpetab lepingu rikkumise tõttu toetamise.

Rahastaja ASi EGeen kinnitusel ei ole Geenivaramu tulnud toime andmebaasi loomisega ja turustatavate andmete kogumisega. EGeeni emaettevõtja EGeen International Corporation tegevdirektori Kalev Kase sõnul kinnitavad eeltoodut andmete potentsiaalsed tarbijad, kirjutab Eesti Päevaleht.

EGeeni väitel pole nad saanud vastust 1. septembril tehtud ettepanekule Geenivaramu andmebaasi kvaliteedi parandamiseks. ?Sellises situatsioonis ei jäänud muud valikut, kui /?-/ maksed peatada,? teatas EGeeni juhataja Margus Kõrgesaar.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing