Euroleib kutsub tootjaid lastele tasuta leiba jagama

01. oktoober 2004, 10:25

AS Euroleib kutsub teisi leivatootjaid jagama oma klientideks olevatele lasteaedadele ja koolidele leivanädalal tasuta rukkileiba.

AS Euroleib juhataja Ilmar Poll ütles, et nemad otsustasid jagada nädal aega tasuta rukkileiba ligi 60 lasteaiale ja koolile. «Et tekitada lastes rukkileiva söömise harjumust, osutada tähelepanu leivale kui tervislikule ja lapse arenguks vajalikule toiduainele,» ütles Poll.

Euroleiva müügijuht Margus Vilmre ütles, et firmal on üle poole tuhande kliendi, lasteaedu ja koole on nende seas 60 ringis. «Toodangut turustame lisaks Järvamaale veel Harju?, Lääne?Viru?, Ida?Viru?, Rapla?, Pärnu?, Viljandi?, Tartu? ja Jõgevamaal. Sellest sügisest leiab meie toodangut ka Valgamaal,» lausus ta.

Tellimuste põhjal tehtud hinnangu järgi söövad koolilapsed paraku rohkem saia. Kuid Vilmre teada on ka koole, kes tellivad vaid leiba. «Euroleivas toodame seitset sorti saia ja kümmet sorti leiba, millest rukkileivalaadseid on üheksa,» ütles ta.

Lisaks on Euroleiva sortimendis sepikud, kuklid, väikesaiad, pärmi? ja lehttaignast ning õlis küpsetatud pirukad, pitsad, kringlid, küpsised, koogid ja tordid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing