Tasuta kõnede aeg sai läbi

Villy Paimets 04. oktoober 2004, 00:00

Radiolinja tõi 26. aprillil turule kõnekaardi ZEN, millega lubas kogu suve ZENilt ZENile tasuta helistada. Radiolinja selline käik pani ka ülejäänud operaatorid sama pakkuma. Korraks vallandus isegi hinnasõda.

Radiolinja ise sai oma vitsad üsna kähku kätte ? kliendid hakkasid mobiiltelefone walkie-talkie?dena kasutama. Radiolinjal ei jäänudki suurt midagi üle kui tasuta kõnede mahtu piirata, öeldes, et tasuta saab vestelda iga kuu 300 minuti (ehk 5 tunni) ulatuses.

Reedel teatas Radiolinja suhtekorraldaja Tarmo Riisenberg, et kõnekaardi ZEN omavaheliste kõnede minut maksab nüüd 1 kroon. Samuti on Radiolinjal uudis pensionäridele ? seeniorpaketi kasutajate omavahelised kõned maksavad nüüd 1.50 ning paketist välja helistamine 2.50. Samade hindadega saavad rääkida ka Tele2ga liitunud seeniorid.

EMT avalike suhete juht Kaja Pino ütles seepeale, et EMT-l on seeniorpaketis konkurentsivõimeline pakkumine olemas. ?Lühivaliku teenusega saab helistada EMT mobiilinumbritele, sealhulgas POP ja Simpel, ning Elioni lauatelefonidele hinnaga 1.75,? ütles Pino. ?Ja siin on see eelis, et inimene ise teab, kelle ta on lühivaliku gruppi pannud ja kellele ta seega saab soodustariifiga helistada, mitte ei pea mõistatama, kas naabri Matil ikka on Seeniorpakett või mitte. Pealegi, eakamate inimeste suhtlusring ei pea ju piirduma ainult omaealistega, reeglina kuuluvad sinna ka nooremate põlvkondade esindajad ehk lapsed ja lapselapsed.?

Tele2 tõi aga eelmisel esmaspäeval turule kaks uut paketti, milles kõneminuti hinnad algavad 25 sendist paketisiseste kõnede puhul. Tele2 võrku helistamine maksab neis pakettides 75 senti ning võrgust välja 1.25. EMT ja Radiolinja ei ole veel vastukäiku teinud, kuid ilmselt nad seda nii ei jäta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing