Kellel sünnivad 4% lollimad lapsed?

Made Rässa 05. oktoober 2004, 00:00

Eks ikka nendel, kes raseduse ajal Mölleri kalamaksaõli ei söö. Põhjamaalased on ennegi huvitavaid inimkatseid korraldanud. Nüüd on norrakad testinud rasedate peal erinevaid õlisid (ilma et rasedad oleks teadnud, millist õli keegi sööb) ja avastanud, et kalamaksaõli manustanute lapsed on 4% kõrgema IQga.

Reklaamartikkel kütab noorte emade hulgas kired üles. Keegi ei taha tunnistada, et tema laps on kas või 1% madalama IQga. Reklaam ?ähvardab?, et poolküllastamata oomega 3 rasvhapete puudus mõjub halvasti lapse nägemisele ja õppeedukusele. Veel pole hilja oma juba niigi 4% rumalamale lapsele Möllerit anda.

Tulevastele emadele sisendab reklaam, et rasvhappeid tuleb ka enne tite tegemist tarvitada, sest aju areng algab juba loote esimestel nädalatel. Alternatiiviks pakutakse suuremas koguses kalatooteid. Teine, lihtsam võimalus on Möllerist teha seksielu lahutamatu osa. Ridade vahelt võib lugeda, et lusikatäis kalamaksaõli pärast vahekorda ja korras!

Täiesti superreklaam. Artikli kõrval on korrektselt ka sõna ?reklaamtekst?, mida kahjuks ei leia mitmete artiklite juurest, kust kumavad läbi ajakirjanikule tasuta tehtud iluprotseduurid või maitseelamused. Mölleri reklaam annab uut ja huvitavat infot ning tõenäoliselt tuleb uus põlvkond ka 4% kõrgema IQga, sest kalamaksaõli on ju ennegi imesid teinud. Meenutage kas või oma lapsepõlve.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing