Leivo sai abiks tõelise asjatundja

Raimo Ülavere 05. oktoober 2004, 00:00

Keegi Vitali Faktulin sai eilse uudise järgi siseminister Margus Leivo nõunikuks. Ja mitte lihtsalt mingi tühja-tähja valdkonna peale, vaid suisa poliitikanõunikuks.

Mul on hea meel, et Rahvaliidu ministrile hakkab nõu andma oma ala vaieldamatu asjatundja. Veel eelmise nädala alguses kõikus vaene mees Keskerakonna ridades kõikide ilmakaarte tuulte vallas. Ega see volikogu töö ju suurt midagi sisse too. Mehele saatuse poolt laotud ülekohtuselt rasket koormat näitas ju seegi, et Faktulin oli esimeste seas, kes kevadel esitas avalduse Tallinna linnavolikogu töö eest poole keskmise palga suuruse toetuse saamiseks. Eelmisest nädalast on mees aga Rahvaliidus ja kohe ka korralik igapäevane ninaesine garanteeritud. See on poliitika, mille kohta Faktulinil on Rahvaliidule tõesti väärtuslikke nõuandeid jagada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:47
Otsi:

Ava täpsem otsing