Peugeot tõuseb tippu

ÄP 05. oktoober 2004, 00:00

Kõige ostetumaks sõiduautoks on kahe kuuga saanud Peugeot 206, mida müüdi septembris 71 autot, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi. Võrreldes eelmise aasta üheksa kuuga on tänavu müüdud Eestis üle 2000 sõiduauto vähem.

Peugeot müüs eelmisel kuul kokku 81 sõiduautot, millest kõik jäid Eestisse. Augustis oli Peugeot? müügiedu taga 78 Venemaale müüdud sõiduautot Peugeot 206. Septembris moodustas lõviosa müüdud Peugeot? sõidukitest taas väikeauto Peugeot 206.

?Enamik väikeautosid oli diiselmootoriga, mis näitab, et inimesed on hakanud rohkem raha lugema,? lausus Peu-geot?sid müüva ASi Kommest Auto juhataja Toomas Rüütmann. Rüütmanni sõnul olid firma varasemad müügitulemused kahvatud raskuste tõttu Prantsusmaalt tarnimisel. Nüüd on need mured ületatud, kinnitas juhataja.

Hetkeseis: Umbes viis aastat jätkunud Peugeot? triumfi on asendanud teine Prantsuse auto ? Renault.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:47
Otsi:

Ava täpsem otsing