Kanal 2 pälvis vaatajate õhtulemmiku tiitli

05. oktoober 2004, 17:32

TNS Emor septembrikuise tele-uuringu tulemuste põhjal pelvis Kanal 2 telerivaatajate õhtulemmiku tiitli.

Õhtuti kella 18.00-23.00 (prime time) ajal tõusis taas liidriks Kanal 2, teatas ettevõte. Septembris veedeti sel ajavahemikul Kanal 2-e seltsis 23,4 protsenti kogu telerivaatamise ajast, järgnesid TV3 22,2 protsendi ning ETV 19,4 protsendiga.

?Telekanalid paigutavad oma põhijõu ja tipp-saated just sellesse ajavööndisse, seega toimub olulisim mõõduvõtt just prime time?s,? märkis Kanal 2 peadirektori Urmas Oru.

Telekanali edu olulise võtmena näeb Oru uudistemagasini ?Reporter? edukat käivitumist. Septembris jälgis seda saadet keskmiselt 149 tuhat vaatajat, seda vaatamata tõsisele konkurentsile ja skeptikute arvamusele vaatajahuvi langusest. ?Reporteri? otsene konkurent ?Seitsmesed Uudised? kogus septembris telerite ette keskmiselt 127 tuhat vaatajat.

Ajaliselt köidavad vaatajat teleri ette ?Reporterile? järgnevad ja juba varem ennast tõestanud saated nagu ?Ärapanija?, ?Happy Hour? ja ?Tähed muusikas? ning uute tulijatena ?Hirmu faktor?, ?Nõrgim lüli? ja ?Maie ja Valduri vägitegu.?

Kanal 2 vahendusel jõudsid vaatajateni ka septembri kolm enim vaadatud mängufilmi Eesti telekanalitel. ?Miss Eriagent? kogus keskmiselt 181 tuhat, ?Kaldale uhutud? 151 tuhat ning ?Spetsialist? 150 tuhat vaatajat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing