Linnatakso ostis taksonduses tuntud Jaan Härms

05. oktoober 2004, 16:20

Läbi Taxoni tütarettevõtte OÜ ETMCD Grupp Linnatakso omanikeringi kuulunud Mati Saar ütles, et Linnatakso ostis taksonduses tuntud Jaan Härms.

?See on tõesti nii, et müüsime Linnatakso,? tunnistas Saar. Linnatakso ostis Jaan Härmsiga seotud ettevõte. ?Teise poolega on kokku lepitud, et hinda me ei avalikusta, kuid see on seitsmekohaline, mitte kuue- ega kümnekohaline,? lausus Saar.

Müügi põhjusena nimetas Saar Taxoni soovi keskenduda Tulika takso kaubamärgi arendamisele. ?Oleme Tulika arendamisega tegelenud 10 aastat ja arvame, et see on perspektiivne,? rääkis Saar. Erinevalt Tulika taksost kuuluvad Linnatakso taksod taksojuhtidele, kes kaubamärki frantshiisivad.

Taksojuhtide jaoks Linnataksos midagi muutuda ei tohiks, iseasi, kuidas jääb kontoripersonaliga, lisas Saar ja ütles, et töötajaid pole jõutud veel omanikuvahetusest teavitada.

Linnatakso kuulus Taxonile 2,5 aastat. Möödunud aastal jäi Linnatakso 4,8 miljoni kroonise käibe juures 300 000 krooniga miinusesse. Aasta varem teenis ettevõte 5,7 miljoni kroonise käibe juures pool miljonit krooni kasumit.

Jaan Härms juhtis Linnataksot 2000. a suvest 2001. a suveni, sealt edasi jätkas Härms ettevõtte nõukogus. Linnatakso praegune juhatuse liige on Guido Mandre.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing