• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM: Tõnu Pekk hakkab euroraha Vene pankadesse juhtima

  Moskvas EBRD raha Venemaa pankadesse suunama hakkav Tõnu Pekk näeb idanaabri juures rikkuse kasvu naftasektori kõrval ka teistes majandusharudes.

  ?Sealt tehti tööpakkumine ja mulle tundub, et senine kogemus teeb minust Venemaal väärtuslikuma töötaja kui näiteks Londonis või mõnes Lääne-Euroopa keskuses,? ütles Pekk Postimehele.
  ?Venemaal on raha, ressursid ja edumeelsemad ettevõtted olnud peamiselt naftasektoris. Pangandusel pole seal olnud nii väljapaistvat rolli kui sel on olnud Eestis kogu arenguaja,? rääkis Pekk.
  ?Võrreldes erinevate riikidega on sealsed pangad olnud seni üsna vähetähtsad Vene majanduse finantseerimisel. Sealsed ettevõtted on ennast peamiselt rahastanud omakapitali arvelt, mis pole ka päris normaalne.?
  Peki sõnul on Venemaal olemas pensionireformi alged. ?Sealsete inimeste sissetulekud on stabiilsemaks muutunud ning miks peaksid venelased olema vähem finatseeritavad kui näiteks poolakad. Kui EBRD ei näeks võimalusi raha teenimiseks, siis ta seal ka ei tegutseks,? ütles Pekk.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.