Ülo Toomsalu • 7. oktoober 2004 kell 5:56

PM: Rahulolematud kliendid ootavad Starmani lubaduste täitmist

Tallinna Kadrioru elanikud on pettunud, sest vaatamata mitmetele lubadustele ei suuda Starman täpset aega öelda, millal neile internetiühendus tagatakse.

Kadrioru elaniku Ellen Kuusmanni sõnul on lisaks temale veel paljud teised sama kandi inimesed kurtnud, et on kaotanud lootuse saada endale Starmani pakutav soodne internetiühendus, kirjutab Postimees.

«Hakkasin asja ajama juba siis, kui mul endal veel arvutit polnud,» märkis Kuusmann, kelle lapselapsed on juba tüdinud küsimast, millal vanaema ometi arvutisse interneti sisse saab.

Kuusmanni sõnul ei olegi tema jaoks oluline, et ta saaks ühenduse praegu toimuva sooduskampaania hindadega. «Peaasi, kui saaks selge vastuse, millal võrk korda tehakse,» lisas Kuusmann, kellele oli Starmani klienditeenindaja öelnud, et ei oska öelda, võib-olla ehk poole aasta pärast.

«Miks nad siis reklaamivad ajalehtedes, et saab soodsa hinnaga, kui see tegelikult nii ei ole,» pahandas Kadrioru elanik Johannes Pirita.

AS Starmani juhi Peeter Kerni sõnul ei ole klienditeenindajad tõesti seni kindlaid tähtaegu välja öelnud. Tallinnas on kolm piirkonda, kus Starman ei saa esialgu tehnilistel põhjustel internetiteenust pakkuda. «Ütlen Kadrioru elanikele, et nemad saavad ühenduse juba paari kuu pärast,» kinnitas Kern, kelle sõnul läheb Õismäel ja Kalamajas süsteemi ehitamisega kauem aega. «Aasta pärast peaks ka neis piirkondades olema võrk välja ehitatud.»

Hetkel kuum