Lemmikloomade impordi tingimused Venemaalt leevenevad

ÄP 12. oktoober 2004, 00:00

Muudatuse kohaselt on Venemaa arvatud Euroopa Parlamendi ja EL Nõukogu määruse (998/2003/EÜ) II lisas loetletud riikide C gruppi, millest tulenevalt pole nüüdsest tarvis nõuda Venemaalt saabuvate koerte, kasside ja tuhkrute vere tiitrimist marutaudi antikehade suhtes.

Nõuded koerte, kasside ja tuhkrute Eestisse sisenemisel Venemaalt on järgmised: loomad peavad olema identifitseeritavad selgelt loetava tätoveeringu või mikrokiibiga; lemmikloomadega peab kaasas olema sertifikaat (mis on välja antud riikliku veterinaararsti poolt) või taassisenemisel lemmiklooma pass (kinnitab marutaudivastast vaktsineerimist); peavad olema labori soovituste või lähteliikmesriigi heakskiidetud ajavahemike järgi vaktsineeritud marutaudi vastu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing