• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Bravocom avas täna oma võrgu testimiseks

  Eesti esimene mobiilside teenuseoperaator Bravocom avas täna oma võrgu testkasutamiseks, teatas ettevõte.

  Firma juhatuse esimehe Peep Põldsammi sõnul töötavad kõik teenused ning võrk toimib. ?Alustame täna aktiivset testperioodi, mille eesmärgiks on tagada teenuste võimalikult hea kvaliteet,? lausus Põldsamm.
  Võrgu kaudu on helistada saanud juba mõnda aega, kuid ametlikult avati võrk testideks avatud täna. Põldsammi väitel on Bravocomi võrgul hetkel ligikaudu paarsada aktiivset kasutajat, kes võrgusüsteemide toimivust testivad. Kuu aja jooksul on plaanis kasutajate arvu suurendada paari tuhandeni. ?Täna võime öelda, et võrguteenuste kvaliteediga meil suuri probleeme pole olnud, kuid kuna tegemist on suure süsteemiga, on tarvis viia läbi põhjalik testperiood,? lausus Põldsamm.
  Paralleelselt alustati täna ka 60 kasutajaga roaming-teste kümnes välisriigis. Bravocomi roaming-partnerite arv välisriikides hakkab olema ligikaudselt sama, mis praegu turulolevatel võrguoperaatoritel.
  Põldsammi sõnul ei tasu telefonikasutajail seetõttu eriliselt üllatuda, kui neile helistatakse 545 algusega telefoninumbrilt. ?Usun, et see number hakkab lähiajal vaikselt, kuid pidevalt endast märku andma.?
  Bravocom on Eesti esimene mobiilside teenuseoperaator, mis plaanib turule tulla koos numbriliikuvusega ning hakkab pakkuma täisfunktsionaalset mobiilsideteenust. Ettevõte põhineb 100protsendiliselt Eesti kapitalil ning selle käivitamisse tehtavad investeeringud ulatuvad 100 miljoni kroonini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Repliik: et kalli elektri talumise valu meenuks ka soojal suvel
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Börs: tehnoloogiasektor tõi turgudele suure tõusu
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Omikron jõudis Lätti
Omikroni nimega uus koroonatüvi tuvastati pühapäeval Lätis, vahendab Läti ringhääling LSM.
Omikroni nimega uus koroonatüvi tuvastati pühapäeval Lätis, vahendab Läti ringhääling LSM.