Savisaar määras alluvatele heldelt preemiaid

Liis Kängsepp 14. oktoober 2004, 13:02

Linnapea Edgar Savisaar, keda täna õhtul ootab kukutamine, määras kolmapäeval alluvatele heldelt preemiaid, kirjutab Eesti Päevaleht Online.

Käskkirjadega said preemiad Lasnamäe linnaosavanem Kalev Kallo, Kristiine linnaosavanem Lauri Laasi, Mustamäe linnaosavanem Aivar Riisalu, kes on ametis olnud vaid alla kahe kuu, Põhja-Tallinna linnaosavanem Enno Tamm, kommunaalameti juht Ain Valdmann ning tuletõrje- ja päästeameti direktor Raik Saart.

Neljapäeva õhtul toimub linnavolikogus linnavalitsuse umbusaldamine, uus, Res Publica, Rahvaliidu ja Reformierakonna koalitsioon allkirjastas kolmapäeval koalitsioonilepingu ning loodab uue linnapea, Res Publica liikme Tõnis Palts täna õhtul ametisse määrata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing