Heidi Vihma • 14. oktoober 2004 kell 22:00

Päikseline Lounge

Taevas oli pilves nagu ikka, vihma tibutas. Aga Lounge on nii suurepärase sisekujunduse ja valgustusega, et ruum tundus olevat täis päikesesära.

Restoran oli ülekohtuselt tühi. Ülekohtuselt selle pärast, et samas hinnaklassis piprapihvi- ja friikartulikohad võivad kvaliteeti järjest alla lasta, ilma et külastajate hulk väheneks. Park Lounge pakub suurepäraseid roogasid kaunis serveeringus, aga neid ei leita üles. No ehk ei ole kogu aeg nii lage, jääb loota. Seekord olime ainsad külastajad.

Lühike usaldusväärne menüü, rahvusvaheliste sugemetega moodne linnaköök. Serveerimiskiirus, toitude välimus, maitse ? kõik heal tasemel. Koorene mereandide supp on üks mu lemmikuid, jäin ka siinsega väga rahule. Spinatitäidisega kanarull, täpsemalt spinatiga täidetud kanafilee seene-köögivilja couscous?i ja virsiku-viskikastmega, oli erakordselt nägus roog, kui ehk kübe liiga soolane. Seafilee kõrvitsa-kartulipüreega, seentega kapsarulli ja vermuti-koorekastmega ei jäänud välimuselt kanale alla, aga seekord osutus kanafilee maitserikkamaks kui seafilee. Seevastu trumpas sea vermuti-koorekaste üle kana virsiku-viskikastme. Lustlikud kombinatsioonid olid igatahes mõlemad, ja veel kord ? väga ilusad.

Kerge ja hele meeleolu püsis nii süües kui söögi järel.

Restorani mahedad toonid ja napp sisustus, roogade diskreetne maitsemäng, sõbralik teenindus ? piisavalt palju head, et tagasi tulla ja teistelegi soovitada. Ja mitte ainult sööma ? kokteiliks ja suupisteks sobib Lounge sama hästi. Loodetavasti saadakse ka menüüdele uued kaaned, nii stiilses restoranis ei peaks küll katkisi asju kasutama.

Hetkel kuum