• Jaga lugu:

  Valitsus andis Eesti kodakondsuse 301 isikule

  Valitsus andis täna Eesti kodakondsuse 301 isikule, kes on täitnud kodakondsuse seaduses ette nähtud kodakondsuse saamise tingimused.

  Nende isikute hulgas saab Eesti kodakondsuse kolm Venemaa kodanikku, kelle suhtes jõustub korraldus Venemaa Föderatsiooni kodakondsusest vabastamisele järgneval päeval tingimusel, et nad esitavad Kodakondsus- ja Migratsiooniametile vastava dokumendi.
  Samuti otsustas valitsus anda kodakondsuse Aleksei Strogile (sünd 1968), keda on korduvalt kriminaalkorras karistatud tahtlike kuritegude eest, kuid kelle karistatus on käesolevaks ajaks kustunud.
  Valitsus arvestas korralduse vastuvõtmisel Tallinna Ringkonnakohtu otsust, mille kohaselt ei või kodakondsuse sooviavaldust lahendav organ ajalise piiranguta võtta arvesse korduvate tahtlike kuritegude eest mõistetud karistusi, mille andmed on karistusregistrist kustutatud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
KredExi endine juht Lehar Kütt liitus Coop Pangaga
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.