Maamaja ostmisega läheb kiireks

Enn Tosso 18. oktoober 2004, 00:00

Tallinnasse korterit osta soovijal pole põhjust enam kiirustada, hinnad on laes, eriti mägedel, ent looduskaunisse kohta maamaja soovija peaks kiirustama. Head pakkumised haaratakse lennult ning hinnad tõusevad seega kiiresti.

Tallinna korterituru kohta räägivad pessimistid võimalikust hinnakukkumisest, optimistid hindade paigalejäämisest. Seetõttu on kasvanud pakkumiste hulk ning valikuvõimalus on lai. Seega pole mõtet kiirustada, ehkki pankade pakkumised on üha soodsamad ning ärgitavad ostu kärmesti ära tegema. Suure hulga pakkumiste seast on just nüüd võimalik leida sobivaim korter.

Ent looduskaunis kohas maamajade peale on tõeline jaht algamas. Mere- või järveäärne maamaja, kus lähedal metsaserv, meelitab ostjaid vastupandamatu jõuga, sest hind on veel soodne. Ent kui lähikonnas on juba mõned jõukamad omanikud omale kinnisvara soetanud ning asunud ühiselt ümbruskonda korrastama ja arendama, siis tõusevad lähikonnas hinnad hüppeliselt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing