Citigroup vallandas kolm tippjuhti

20. oktoober 2004, 12:35

Pangakontserni Citigroup peadirektor teatas Citigroup Internationali juhi ning investeerimis- ja erapanganduse üksuse juhi vallandamisest.

Peadirektor Chuck Prince?i niisugune otsus tuli pärast seda, kui Jaapani finantsinspektsioon oli andnud korralduse sulgeda Jaapanis tegutsev Citigroupi erapank pangaseaduste rikkumise tõttu, kirjutab Financial Times.

Peadirektori sõnul on Citigroupi vallandatud tippjuhid sir Deryck Maughan, Thomas Jones ja Peter Scaturro vastutavad tekkinud probleemis, mis on kahjustanud panga mainet. Ühtlasi andis Prince korralduse läbi viia antud asjas sõltumatu uurimine.

Citigroup on maailma üks suurimaid finantsteenuste pakkujaid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing