Bravocom avas numbribroneerimise keskkonna

21. oktoober 2004, 12:24

Mobiilside teenusoperaator Bravocom avas täna internetipõhise numbribroneerimise keskkonna, teatas ettevõte.

Selle kaudu saavad soovijad endale valida meelepärase 545-algusega telefoninumbri enam kui 10 000 numbri hulgast.

'Vaatamata sellele, et numbrivabaduse jõustumisel uuest aastast saab klient operaatorit vahetada numbrit muutmata, usume, et turul on kindlasti nõudlust ka uute ilusate ja lihtsate numbrite järele,' sõnas Bravocomi juhatuse esimees Peep Põldsamm. Ta lisas, et Bravocomi broneerimissüsteem pakub rohkem kui 10 000 saadaoleva numbri näol tarbijale äärmiselt laia valikuvõimalust ja sellest ei ole nn 'kuldnumbreid' välja nopitud.

545-algusega numbreid saab broneerida veebilehel www.bravo.ee internetipanga kaudu. Broneerimise hind on 99 krooni ja selle eest saab iga kasutaja endale broneerida kuni kaks numbrit. Numbri broneerijale toimetatakse SIM-kaart uue numbriga tasuta koju kätte kahe-kolme nädala jooksul. 'Uue telefoninumbri saab kasutusele võtta koheselt, kui Bravocom turule tuleb,' kommenteeris Peep Põldsamm.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing