Tele2 pakub eraklientidele mobiilikõnesid hinnaga 50 senti minut

21. oktoober 2004, 11:37

Tele2 toob täna turule uue mobiilside teenuspaketi EXTRA, milles kõneminut Tele2 võrgus maksab vaid 50 senti minut.

Tele2 turundus- ja müügidirektor Kristjan Seema sõnul on uus pakett EXTRA suunatud eraklientidele, kelle mobiilteenuste kuuarved on täna 300 krooni ringis või enam. ?Kui täna maksab lepingulistele klientidele kõneminut keskmiselt 2,5 krooni, siis Tele2 pakub EXTRA paketiga viis korda soodsamat hinda. Uus pakett EXTRA sobib hästi neile, kes kasutavad mobiiltelefoni keskmisest enam. Milleks maksta rohkem??

Liitumine on uue paketiga tasuta kuni novembri lõpuni. Eraldi kuutasu kui selline paketil puudub, klient peab tasuma vaid kasutatud teenuste eest ja tagama vähemalt 300 kroonise kuuarve. Väiksema kulu korral on väljastatavaks arveks 300 krooni. Kõneminut Tele2 mobiilivõrgus maksab 50 senti, kõneminut teistesse mobiilivõrkudesse ning lauatelefonidele on 2.50. Teised teenuste hinnad on kättesaadavad Tele2 kodulehel www.tele2.ee.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing