ÄP fototoimetus • 21. oktoober 2004 kell 22:00

Eesti keelt kõnelev Shrek CC Plazas

Shreki ootab nüüd ees suurim katsumus: Fiona vanemad. Pärast mesinädalaid ootab kuningat ja kuningannat tõeline üllatus, et nende värske väimees pole sugugi nii kena, kui nad lootsid, ning et ka tütreke on... mõnevõrra muutunud. Shrek ega Fiona ei tea, et nende abiellumine rikkus ära vana kuninga plaani, kes peab nüüd kutsuma appi võitmatu mõõgavõitleja Saabastega Kassi, kelle erialaks olevat sookollide kõrvaldamine. Lisada siia eriti edev Võluv Prints ja salakaval Haldjas Ristiema ning ongi valmis paras puder, mille puhul õnnelik lõpp sugugi kindel pole.

Lustiline muinaslugu ?Shrek 2? on järg 2001. aasta üliedukale animakomöödiale ning seekord räägivad tegelased eesti keeles! Oma hääle on tegelastele andnud Peeter Tammearu (Shrek), Tiit Sukk (Eesel), Harriet Toompere (Fiona), Mait Malmsten (Saabastega Kass), Anne Reeman (Haldjas Ristiema), Anu Lamp (kuninganna), Lembit Ulfsak (kuningas) ja teised.

Autor: ÄP

Hetkel kuum