Muutusid hinna avaldamise nõuded

ÄP 26. oktoober 2004, 00:00

Kui kauba pakendile on pakendiseaduse alusel määratud tagatisraha, tuleb sellises pakendis kauba müügihind avaldada kahes osas, näidates eraldi kaubaühiku hind ja sellele lisatava pakendi tagatisraha suurus.

Samuti muutus, et kauba ühikuhind on kauba ühe kilogrammi, liitri, meetri, ruutmeetri või kuupmeetri lõpphind, mis sisaldab käibemaksu ja muid makse peale kauba pakendile kehtestatud tagatisraha. Muutused puudutavad majandus- ja kommunikatsiooniministri 14. aprillil 2004 määrust nr 76. Muutused jõustusid 10. oktoobrist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing