Suured Vene riigifirmad maksavad järjest rohkem makse Peterburis

26. oktoober 2004, 13:34

Tänu sellele, et suured Vene firmad eelistavad oma makse tasuda Peterburis, peaks linna eelarve kasvama 2005. a 36% ja jõudma 48,5 miljardi kroonini.

Seni on teatanud Peterburis tütarfirmade asutamisest põhiliselt suured riigifirmad, nagu Gazprom, Transneft, Rosneft. Ajalehe Vedomosti teatel kaaluvad seda veel Sberbank ja Rosabaroneexport ja Lukoil.

Aastal 2003 Peterburi linnapeaks saanud Valentina Matvijenko lubas oma valimiskampaanias, et kahekordistab aastaks 2008 linna eelarve. Nüüd on näha, et president Vladimir Putin annab talle lubaduste täitmisel jõulist kulissidetagust abi, kirjutab Taloussanomat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing