Tallinn eraldas lisaraha teeremondiks

Inno Tähismaa 28. oktoober 2004, 00:00

?See on korrigeeriv eelarve,? kommenteeris eile asjade käiku Tallinna finantsjuht Ahti Kallaste. Suurema muutusena võrreldes varasema eelarvega nimetas Kallas tänavate jooksvat remonti, millele läheb täiendavalt 12 miljonit krooni. 2,4 miljonit krooni läheb juurde sünnitoetustele.

Algselt oli Tallinna eelarves teede jooksvaks remondiks ette nähtud 53 miljonit krooni.

Linnavalitsuse eelarveosakonna juht Katrin Kendra ütles eelarvet kommenteerides, et teede jooksvaks remondiks saadav raha tuleb kommunaal- ja maa-ameti investeeringute vähenemise arvel. Täiendava raha eest tehakse tänavate jooksvat remonti ning korvatakse üleujutustes tänavatele tekkinud kahjusid.

Eelarve ümbertegemine oli tingitud asjaolust, et linn saab välisabist raha 43,5 miljonit krooni planeeritust vähem. Samal ajal tuleb juurde planeeritust enam tulu 45,7 miljonit. See vahe 2,2 miljonit krooni ongi täiendava eelarve maht.

Täiendavate tulude poolel on Tallinna asutuste omatulu planeeritust suurem 29,8 miljonit krooni. See on tulu näiteks teenustasudest ja piletite müügist.

Lisaks on laekunud linnakassasse täiendavalt kokku 14,7 miljonit parkimistasudest, hoonestusõiguste ja vara müügist, trahvidest ja parkimistasudest. 1,2 miljoni krooni ulatuses võetakse kasutusele eelmiste perioodide tulusid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing