27. oktoober 2004 kell 22:00

Võõras arvutis tuleb olla Google Desktop Searchi tarkvaraga ettevaatlik

Seda võib juhtuda näiteks kodudes, ülikoolides ja avalikes internetipunktides, kus ühte arvutit kasutavad aegade jooksul mitmed inimesed. Siis on ühel kasutajal võimalik teatud tingimustel teiste kasutajate failides GDSiga otsida, näha näiteks teise kasutaja loetud e-kirju.

Suureks paanikaks pole siiski põhjust, enamus GDSi kasutajaid on oma arvuti kasutajad üksinda, aga avalikus internetipunktis või sõbra juures internetis surfates tasub vaadata, kas masinas ei jookse GDS tarkvara.

Kui see tarkvara aga arvutis, siis on tuleks peale internetis surfamise lõpetamist kustutada puhverdatud andmed.

Arvutist GDSi avastamine on lihtne. Tuleb minna aadressile www.google.com ja otsida näiteks sõna ?Windows?. Kui arvutisse on paigutatud GDS siis esimesena kuvatakse kohalikust arvutist leitud dokumendid, mille ees on GDSi logo.

Autor: Alar Pardla

Hetkel kuum