• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ettevõtteid ühendav taaskasutusorganisatsioon sai tegevusloa

  ETO tegevdirektor Ahto Hunt ütles, et ühing on avatud kõigile pakendajatele, villijatele, pakendatud toodete eksportijatele ning kaubandusettevõtetele, kes on uue pakendiseaduse järgi kohustatud osa nende poolt turule toodud pakenditest tagasi võtma.
  ?ETOga liitunud ettevõte tasub oma pakendijäätmete ümbertöötlemise eest teenustasu ja vabaneb sellega individuaalsest pakendijäätmete käitlemise kohustusest,? rääkis Hunt.
  ETO liikmed saavad õiguse oma pakenditel kasutada kogu maalilmas tuntud Rohelise Punkti märki, mille kasutusõiguse sai ETO oktoobris Pro Europe?iga sõlmitud lepingu alusel. Rohelise Punkti märki kavatsetakse kasutada ka tarbijate keskkonnateadlikkuse tõstmise teavitustöös, et tagada pakendite kogumist seadusega ettenähtud määral.
  ETO liikmeteks on praeguse seisuga Procter & Gamble, Põltsamaa Felix, Tallinna Piimatööstus, Valio Eesti, Unilever Eesti, Liviko, Onistar, Greiner Packaging Estonia, Liiwi Heliis, Kaupmees & Ko, Raisio Eesti, Paulig Baltic, Bang & Bonsomer Eesti, Ofelia, Eskaro, Vivacolor, Kesko Food, Tetra Pak Estonia ning Elopak OY Eesti filiaal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Donald Trumpi meediafirma läheb kaasama 1 miljardit dollarit
Ameerika Ühendriikide endise presidendi Donald Trumpi uus meediaettevõte teatas, et jõudis kokkulepeteni kaasata investoritelt ligikaudu 1 miljard dollarit, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide endise presidendi Donald Trumpi uus meediaettevõte teatas, et jõudis kokkulepeteni kaasata investoritelt ligikaudu 1 miljard dollarit, vahendab Reuters.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
November oli Tallinna lennujaamale oodatust parem
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.