• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kofkin sai ringkonnakohtus lüüa

  Tallinna ringkonnakohtu reede pärastlõunal avaldatud otsus jättis rahuldamata Kofkini apellatsiooni halduskohtu kevadise otsuse kohta, mis andis ärimehe ja linnaosavalitsuse vaidluses Pärnu mnt 6 asuvate mitteeluruumide ostueesõiguse üle õiguse linna esindajaile. Nimelt soovis Kofkin erastada osa endisest Laste Maailma kauplusest, kus praegu asub kunstigalerii. Pärnu mnt 6 on Kofkinil korter, mis lubas tal taotleda majas esimesel korrusel oleva galerii ostueesõigusega erastamist. Kuid linnaosavalitsus otsustas pinda Kofkinile mitte erastada, sest too jäi avalduse esitamisega kolm nädalat hiljaks.
  Lisaks õiguse otsimisele kohtu kaudu saatis Kofkin veebruaris toonasele abilinnapeale Toomas Vitsutile kirja, kus palus kaasa aidata Kesklinna valitsusele esitatud galeriiruumide erastamistaotluse rahuldamisele. Ärimees kirjutas, et soovib neis ruumes avada kohvik-galerii: ?See saaks olema äri, kus linnarahvas võiks nautida linna parimaid pagari- ja kondiitritooteid ning kõrgekvaliteedilist kohvi. Samas oleks võimalus tutvuda nii kohalike kui ka piiritaguste maalikunstnike loomingu väljapanekuga.?
  Mõned kuud hiljem vastas Vitsut, et linnavalitsus on Kofkini esindajalt saanud ning menetleb poolte kokkuleppe projekti, mis võimaldab lõpetada kohtuvaidluse ringkonnakohtus. Tulemustest lubas abilinnapea tookord täiendavalt teatada, kuid kokkulepe jäi saavutamata.
  Kofkinit ringkonnakohtus esindanud Advokaadibüroo Kaasik & Ko advokaat Meelis Pirn ütles reedel, et tal on raske midagi öelda, sest ta pole kohtuotsust veel näinud. ?Eks klient pea ise otsustama, kas kassatsioonkaebust esitada tahab,? lausus ta, lisades, et arvatavasti klient siiski tahab otsuse edasi kaevata. Kofkinil on õigus pöörduda 30 päeva jooksul riigikohtu poole.
  Kofkini rahamahukaim ja silmatorkavaim kinnisvaraprojekt Tallinnas on Toompuiesteel asuv Grand Hotel Tallinn, mille ehitus läks maksma 250 miljonit krooni.
  Pärnu mnt 6 esimesel korrusel asuva 270ruutmeetrise pinna üürnikuks on tänavu märtsi algusest MTÜ Disaini- ja Arhitektuurigalerii.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Raadiohommikus: kuidas säästa kõrge elektri hinna juures kümneid tuhandeid eurosid?
Reedeses hommikuprogrammis vestleme inseneribüroo DeltaE juhatuse liikme ja energeetikaeksperdi Marti Arakiga, kuidas järjest kallima elektri juures vähem maksta. Samuti uurime, kui paljud kokkuhoiukohtadest on nii-öelda madalal rippuvad viljad, kui palju nõuavad need täiendavaid investeeringuid.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme inseneribüroo DeltaE juhatuse liikme ja energeetikaeksperdi Marti Arakiga, kuidas järjest kallima elektri juures vähem maksta. Samuti uurime, kui paljud kokkuhoiukohtadest on nii-öelda madalal rippuvad viljad, kui palju nõuavad need täiendavaid investeeringuid.