Elioni telefoniühendusega liitus nelja kuuga ligikaudu 10 200 klienti

02. november 2004, 11:48

Elioni telefoniühendusega liitus juulist kuni oktoobrini tasuta ligikaudu 10 200 klienti, teatas ettevõte.

Tasuta liitumise kampaaniat kestab veel 30. novembrini.

Kõige enam liitujaid ? üle 3800 - on seni olnud Tallinnast. 85 protsenti liitujatest olid erakliendid ning umbes 24 protsenti soovisid lisaks ka ADSL interneti püsiühendust, kuna telefoniliin on vajalik ka interneti püsiühenduse kasutamiseks.

Telefoniühendusega tasuta liitumise kampaania kestab 30. novembrini. Soodustus kehtib nii uutele liitujatele kui ka klientidele, kellel on eelnevalt telefonileping peatatud. Tasuta liitumine laieneb nii era- kui ka äriklientidele ning seda juhul, kui on olemas tehniline võimalus telefoniühenduse paigaldamiseks. Kuni 30 novembrini telefoniga liitumisel säästab klient 824 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing