Börsikommentaar: Tallinna börsil säras Kalevi aktsia

03. november 2004, 15:11

Kalev avaldas aktsionäride üldkoosoleku päevakava, milles arutatakse ka fondiemissiooni läbiviimist. Kalevi aktsia kallines 4,09 protsenti, 43,81 kroonini.

Fondiemissioonil on reeglina positiivne mõju aktsia hinnale ja samuti peaks selle tulemusena paranema aktsia likviidsus. Kalevi aktsiatega kaubeldi enda kohta üsna aktiivselt. Kokku sooritati 9 tehingut, mis andsid käibeks 254 tuhat krooni.

Hansapanga aktsia kerkis 0,38 protsenti, 124,86 kroonini. Käive oli juba mitmendat päeva korralik, ulatudes täna 65,9 miljoni kroonini. Eesti Telekomi aktsia tegi läbi minimaalse languse, vajudes ühe eurosendi võrra 108,74 kroonini.

Tallinna Farmaatsiatehase aktsia langes 4,27 protsenti. Peamiselt tulenes hinnalangus laiast ostu- ja müügihinna vahest. Firma avaldas täna ka majandustulemused, mille puhul oli positiivne 9 kuu ärikasumi 29 protsendi suurune kasv. Puhaskasum pole aga võrreldav, kuna mullu sisaldas see erakorralist tulu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing