Jüri Tehnopark võib tuua 1000 uut töökohta

04. november 2004, 10:03

Jüri Tehnopark loob eelduse 1000 uue töökoha tekkeks lähema nelja aasta jooksul, teatas pargi arendaja AS Kodu Grupp.

Poolteise aasta jooksul on AS Kodu Grupp investeerinud piirkonda 50 miljonit krooni ning arendanud välja kokku 37-hektarilise ala, mis loob eelduse 1000 uue töökoha tekkeks lähema nelja aasta jooksul. Täna tähistab Tallinna külje all, Rae vallas asuv tehnopark infrastruktuuri arendamistööde valmimist.

Jüri Tehnopark on planeeritud hetkel Eesti suurimaks, võimaldades rajada enam kui 100 000 m2 tootmis-, lao- ja äripinda. Oskuslikult koostatud planeering loob tsoonid eri otstarbega hoonetele, mis moodustavad atraktiivse terviku.

37 hektari suurusele alale on planeeritud 42 äri- ja tööstusotstarbelist krunti, suurustega vahemikus 2 700 - 16 000 m2, millele on lubatud täisehitus 50%-70%. Vajadusel saab krunte liita, moodustades kuni 4-hektarilise pindalaga korrapäraseid ehituskrunte. Hoonete suurim kõrgus on 20 meetrit.

Kruntide ruutmeetri hind teede ja kommunikatsioonidega krundi piirini algab 390 kroonist. Hinnale lisandub kanalisatsiooni-, vee-, elektri- ja gaasiliitumine.

Jüri Tehnopark paikneb Tartu maantee ja Tallinna ringtee ristumiskohal, piirnedes ühest küljest Jüri alevikuga. Tehnopargi asukohta võib pidada logistiliselt üheks Eesti parimaks, kuivõrd see tagab hea juurdepääsu kõikidest suundadest: Tallinna kesklinn, lennujaam ja põhimaanteed on 10 sõiduminuti kaugusel, Muuga ja Paldiski sadamani on 30 minutit. Tallinn-Jüri liinil kulgevad maakonna bussid ja marsruuttaksod.

Jüri Tehnoparki arendav AS Kodu Grupp on 1998. aastal asutatud kinnisvaraarendusega tegelev ettevõte, mis põhineb Eesti kapitalil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing